[...] pół godziny, jeśli duży filet, to w zależności od wagi - zwykle tyle, ile waży - jeśli 1,5 kg, to 1,5 godziny pieczesz na średnim gazie. Aha - rękaw się związuje po bokach jak cukierek, ale to wszystko jest napisane na opakowaniu. W trakcie pieczenia to wszystko napuchnie, ale tak ma być Przechowywanie? Jak Ci to wszystko ostygnie, możesz [...]
[...] kg wszystko co trzeba zrobic to zastosowac odpowiednią dietę bez tego ani rusz, przedewszystkim ogranicz weglowodany i tłuszcze a zacznij przyjmowac znacznie więcej białka, jak na kobietę moge Ci polecić dietę 1000 kcal oto ona: Dieta 1000 kalorii 6-8 kg w ciągu miesiąca Codzienny jadłospis ma tylko 1000 kalorii. Dieta jest tak zbilansowana, [...]
[...] - szczerze mówiąc będzie mi ciężko jeść codziennie tyle kury - chciałbym zastąpić to innym mięsem - o ile wołowinę mogę przyrządzać bez panierki o tyle chciałbym zapytać jak zrobić schab - czy robić go w panierce (jajko, bułka tarta i do piekarnika) czy lepiej w samym jajku i smażyć na patelni, zależy mi żeby był inny niż kura z przyprawą [...]
[...] ( ja tak zrobiłem )grillu elektrycznym albo w piekarniku zrobić między czasie sos czosnkowy którym polejecie mięso gdy będzie już gotowe , podać z ryżem , ziemniakami jak kto lubi + jakaś surówka ;] marynata na 1 KG mięsa : - koncentrat pomidorowy 50g - 4-5 łyżek stołowe oliwy z oliwek - magi/sos sojowy 1 łyżka stołowa - przyprawa do [...]
[...] z rzędu i na koniec sam twaróg. Po treningu jadłem płatki ryżowe, ale teraz sobie kupiłem glukoze, dziś po treningu rozpuściłem 40 g i wypiłem. Pytania: Czy moge jeść tak jak już pisałem 3 razy z rzędu to samo czyli ryż i mięso? Czy jak sie smaży jedzenie to nie ubywają składniki odżywcze(bo jem ryż i mięso z patelni)i czy zimne jedzenie(mięso [...]